MY frENZ

MY frENZ

Tuesday, June 12, 2007

FaIZaL CuMEy cAm KuCIng..alalalalala

Hai..Gud DAy!urm...cumey lah kucin nie!Keje makin banyak..life pun makin pack..huh!tapi so far menarik and hepi jah lah cuma mgg nie banyak sgt menda jadi..
Nak citer sikit ape yang jadi bebaru nie..Ari ahad baru nie bawak 2 budak kecik kat umah tue jenjalan kat Aquaria KLCC..adeh!terasa diri macam ibu muda plak..hahahah tapi tak kesah lah tue,yg penting adek2 aku nie hepi bercuti bersama bejalan..sgt menarik lah Aquaria tue..Paling aku suke tgk ikan Arapaima..tak tau plak dalam sungai ada ikan sebesar tue?paling best tgk weird living things dalam deep sea..tak leh nak boh gambar2 kat sini..nanti aku wat fotopages then kawan2 boleh tgk!Pas berjalan and penat dalam Aquaria nie, kami pegi makan..aku hepi sgt both adek2 aku nie asik menyatakan betapa hepi nye derang!Ini lah best moment bagi aku..
Along Janji bawa kuar berjalan lagi..kita bole pegi banyak tempat lagi yang best2..
2,3 hari nie..ade macam perkara pelik berlaku kat aku nie!erm..aku dah makin rapat ngn Faizal..hahahaha aku piki biasa je lah tue..kena lah rapat ngan dia sebab ari2 aku kena kerja ngan dia..so aku tak de lah rasa menda pun, tak tau plak yang semua pekerja nie perasan kami punya rapat..adeh!ada la gosip.Kak mun tiba2 pesan kat aku, soh cakap kat Faizal "dah ad TST baru ke?" Aku pun malam tu sms jelah Faizal!dia jwb itu gosip sokena wat cam besa..urm..ade2 aje derang nie..baik sket takleh!huh!Tu aku tepek gambar kucin pasai Faizal tu cumey cam kucin..sgt suke tgk dia gelak!hehehehe
Ape pun aku sgt suka berkawan nak plak dia nie best..ermm kalo takdir aku ngn dia pun best gak.ehem ehem..hik!gatai kan..tak delah..main2 jek!
Ape pun jadi beberapa harini adalah best moment!




4 comments:

mixterr said...

gi jenjalan ngn kucing ke?? heheh memain jerk.. ouh ade hati ngn kucing tu!!! ape pun thanks sebab turuti hasrat saya di chatbox tu?? :)

myLovemyLust said...

amboih... dh rapat ngn ejal yerk.... jgn lupe bgtau aku klu korg lebih dr 'teman tp mesra' tau!!... hehhee

~ mizzAmy ~ said...

~ ecehcehceh... baguslah.. berkawan biar seribu. hope awak happy selalu. lupakan jer kisah2 lama tue. bukak buku baru okeyh. :) ~

dYnA said...

since ko citer pasal faizal beli kn ko twiggies tu dah sgt comel.. ahaks~