MY frENZ

MY frENZ

Friday, June 29, 2007

RasaNYA daH JaTO CiNta..ERk





Hai..Gud DAy!lama sgt dah tak tulis ape2 kat blog nie..actually sgt busy ngan keje sampai nak layan sms member pun tak bape nak sempat..hahahah kalah PM siot..Sori lah untuk kwn2 yang mana ajak borak melalui sms tua tak dapat nak layan sangat..Bila kena masa yang sesuai nanti aku roger korang tau..Ni pun aku kat opis lagi nie!dok wat koje yg tak siap nih!

Ape pun banyak perkara menarik jadi beberapa minggu nie. Skang pun dah hepi sangat coz aku dah jupe mr right aku pun..He is my Garu (Character of Pucca cartoon). Aku sgt suke kartun pucca kat tv3 every sunday 10.30 am.Sangat cumey so as the picture above Pucca and the Love one named Garu..
Memang kelako tgk kartun nie..hee sampai opis mate aku pun tau aku suka sgt ngan pucca nie..paling best!Faizal download theme pucca untuk hp dia sebab aku suke..al sgt cumey la bf aku nie..Cayang sangat sama kamu..Dah seminggu pun dia jadi insan istimewa aku..Hope he is my mr rite which kami dah plan masa depan kami..Aku dah malsa nak bercinta actually tapi jupe dia nie yang sgt best!Ape pun aku berkawan ngan dia dah lama and dia sangat baik. Aku try jadi yang terbaik buat dia..huhuhu Ni lah 1st love aku yang aku cari..ermmm everyday dia wat aku jatuh cinta kat dia.hihihihi
Besok 1st date kami..nak kuar tgk wayang cite Transformers!huhuhu nak kuar dekat area the curve jek pun..senang sket!Berdebar je plak..poyo nyer..hik!Arini teman dia kena OT plak tapi sgt letih rite now!tak dpt tahan dah!hee
Hope kawan2 yang lain hepi ngan partner masing2 macam aku hepi with Faizal nie..heee

3 comments:

aloe said...

zam!!!dgn faizal ke skarg??!sgt comel nye korg!wah2..bercenta ngan opismate..tu lah..mule2 bg bace buku ayat2 cinta eh..then korg plk bercinta..if everythg is ok..cepat2 lah..nak tgk dier lah..letaklah pic =)

mixterr said...

tahniah zue.. jgn jadi mcm saya.. and good luck !!!

~ mizzAmy ~ said...

~ good for your dear. hope you both happy. i jugak yg sorang2 nih. sob sob.. :( ~