MY frENZ

MY frENZ

Thursday, April 19, 2007

Eh, ApE dAH JaDI Nie?

GUd DaY...Bismillahirrahmanirrahim..Sunan_jati pesan soh baca bismillah..Another story of my life, new page for today..2,3 hari yang sangat tenang!So far enjoy life skang even ada sedikit masalah di opis which is bukan aku lah yang problem,aku kool jek.Relax je ek!Ntah cane manager aku panggil and suddenly dia cakap "Zam, dalam 2,3 hari nie maybe this friday akan ada interview."tercengang aku sekejap.Interview ape lagi nih..rimas toi. "21st century tempat awak pernah intebiu dulu akan panggil untuk sit for the 2nd interview.I have sent them my recommendation.So at the moment u have to be prepared.Wat yang terbaik and presentable.Kalo dapat kat sana awak pgi jek."La plak..kepala tak gatal rasa cam gatal gile!ape cite plak nie..hua2!ku tanak keje tempat lain,kat sini dah best!tapi tu lah company sdg face problem skang which is korang takyah tau tapi aku tenang jek pun.
Life kena ada achievement rite..LIfe kena ada satisfaction.Ni bagi aku lah so aku plan my life and nak tgk sume jalan smoothly cane cara sekalipun kena capai target aku jgk!Masalah skang nie,aku ok jek keje kat sini tapi bos aku nie plak nak aku wat yang terbaik dalam bidang aku and dia tanak aku involve ngan masalah sekarang.Dia takut sume aku rancang hancur!ei,aku lak tengah2..aku plan nak stay with this company sampai aku terer wat formulation and everything lah coz aku mmg aim Unza Malaysia takpun Unilever.Bagi aku, nie aku kena achieve even face obstacles pun tapi tulah bos aku menasihati aku untuk buat yang terbaik intebiu tak lama lagi nie.Dia dah recommend kan aku untuk post kat sana which is InsyaAllah dapat berkat usaha aku soon. Aku confius dah nie!mana nak tetap nie?Hati cam tanak tapi bos aku kata better offer sana lagi ok.Kalo aku tak satisfied cane?bayar lah banyak sekalipun tapi tak gumbira cane?hee aku ni mmg suka keliru..Aku suka keje skang coz aku rapat ngan sume staff and aku epi bila keje. Bos aku sangat baik and macam kawan..kalo aku dapat kat sana,depa macam dorang nie ke?lagi satu,aku keje sini leh wat part time ngaja since i love teaching..Tak terganggu ke kepuasan yang aku dapat bila ngaja tapi aku tanak jadi cikgu.boring plak!hahaha
Hari ni hari confiuse sedunia..hee 2 hari lepas da kawan aku nak masuk pinang aku InsyaAllah rya nie..hape ke gile fius otak dia tue?aku jawab masuk jelah *takde perasaan* aku piki main2 rupenye betol lah plak!aih,pening..aku dah lah mmg flat skang,masih ingat and cayang w*** mana nak terbuka ati bab camni.Lagi pulak aku elum dapat capai ape yang aku nak lagi,belum puas lagi orang kata.Paling awal pun biarlah dah 25 ke.redi lah jugak!Orangnye mmg baik,aku suka la kawan tapi kawan jek malas nak lebih2..Aku abaikan jelah hal tue,mmg macam kejam aku tau tapi aku kena sayang diri aku dulu,parents aku,kuarga aku..kena piki dorang dulu baru aku piki diri aku lak..Aku hanya bagi keputusan kat dia, nak anta rombongan anta jelah tapi tgg aku lagi 2 tahun..hee tapi sebenarnya aku tanak!gatal bagi syarat plak..Allah tunjukkan aku jalan yang betol nie..Aku nak amek masa 2,3 hari untuk diskas semula and beri jawapan tepat.Cian dia..hahaha
Tue jelah!Life is so wonderful..LIfe is Drawing Without Eraser.

8 comments:

Sunan_Jati said...

iiiiii

Ujang_MD said...

zuriena. hehehehe awat terang sangat kaler font tuh berpinra bijik mata den ni ha

Sunan_Jati said...

owarimasio...jamata..!!!
doujo yoroshiku onegaishimasu....

ZueRieNa said...

ujang_md : Lor,suka lah kaler terang..kasi weng..hahaha ala suke kaler oren.biaq lah

Sunan_jati: hape merepek nie..salah negara ke nie?celaru!ngeh3

~ mizzAmy ~ said...

~ aiseyh, try jer la pergi interbiu tue dulu. mana la tau tempat tue lagik best ker. tak ker rugi namanye kalo tak pergi. tempat tue lebih dekat ngan umah @ camner?

wallaweyhhh, ader org nak masuk meminang cik zam kiter.. hehehe... saper kah itu?? ~

ZueRieNa said...

jao sket kat bandar sunway tapi hubby ada no problem bersedia berbakti untuk ku.ngeh3..

ala minang tue postpone coz tanak lagi lah!hape merepek tue..sangat merepek untuk da komitmen.wat masa nie money time maa..no love just life!hahaha

p/s sebenar nya nak kenal ngan lebih ramai org lagi..explore the world lah..

dYnA said...

jGn waT pAsaL toLak PiNaNgaN oRg RaYe Nih...tHingS CaN bE SeriOus..

Good Luck intErviEw :* misS kO.
jUmpA aKu kAT oPis nGadaP pC jEr bKn nK ngAdAp muKa Aku yG coMeL niH..

ZueRieNa said...

Huhu aku cakap kat dia awal2 jangan anto lagi..
emm ok bila aku datang ngadap ko yang comel tue tak ngadap pc dah..
jgn sedih dyna tau.