MY frENZ

MY frENZ

Tuesday, April 10, 2007

RaSA nAK BerLAki..HUH?

NAK BERLAKI?ngeh3 merepek ek..sejak dua menjak nie mmg aku rasa sangat alone lah..tgk sume org ah berpasangan.Kawan2 pulak ramai yang dah berdua nak bertiga berempat pun ada..emm sangat sunyi actually,belum ada yang aku nak cring,amek tau hal,rasa menyayangi.Bertuah kawan-kawan aku yang mana dah jupe buah hati masing-masing.Nak pulak aku dengar bite kawan sekolah dulu,classmate nak ke jinjang pelamin dah..Alhamdulillah..bertuahnya badan..
Seminggu dua nie ada lah aku bertembung ngan si dia yang dah lama mencuit hati aku nie. Tapi malu lagi nak tegur,Dia pun lalu laju jek sebelah aku, sebelah mata pun tak pandang..ye lah sape lah aku ni kan di mata dia..Tapi akummg admire dia sangat2 and memang ngah berusaha keras nak masuk meminang dia. Dalam dia tak sedar aku dalam usaha menyimpan duit sket2 semata-mata nak bagi surprise kat dia betapa ikhlasnya aku cinta kat dia.Aku nak ikat tali pertungan langsung mendirikan rumah tangga..
Ha,terkejut ke korang..aku dah nak berlaki sangat nie..emm aku gile bayang Hyundai Getz lah..kadang2 sedara mara dia lalu aku usha lah gak.chevrolet Aveo or Honda Jazz..tapi aku takat senyum jek tapi aku tak leh tahan kalo tgk si encem Getz tue..hehehe ape aku merepek nie.
So far, ari yang berlalu sgt epi jek walaupun deep down ada lah rasa sedikit sunyi tanpa kawan yang selama nie rapat.Aku bagi sapce lah kat dia and tanak piki sangat hal dia,aku pun ok jek meeting new frens,sharing new stories..aku doa jek dia ari2 tanda ingatan kau kat dia.Biarlah dia cari ketenangan.Em semalam aku berpeluang nyembang ngn Eon kat Yahoo Messenger..tak sangka dia sangat best bila borak..klako sangat and epi lah..dulu time sekolah nak tegor pun tak berani..semalam pertama kali aku borak ngan dia, people change..aku tak segan pun ngan dia dah..hari nie dia present final project..Gud Luck Eon..Ko mmg besh..rugi tak kawan ngan ko dulu.ngeh3
Special Wish to my future Hubby..I hope you can wait for me. My love is too sincere and I really love you..setinggi langit di awan, kan ku kejar bahagia mu..I cilok lirik lagu siti la ayang..

8 comments:

Ujang_MD said...

hmm kalau dah alone carilah cepat yg empunya.. ehhehe takut u memilih sgt kut ehhee

~ mizzAmy ~ said...

~ ayat nak berlaki tuh tak tahan betul. hahaha... lawak la hang nie zam.ingat kan nak berlaki tuh nak kawin.rupanyer nak beli hyundai getz. hahaha...

eon, he's so funny kan? kiter pun pernah chat ngan dier. pernah sekelas jugak dulu masa upper form. dier mmg jenis kelakar2.. ~

13may said...

wah wah wah:D

ZueRieNa said...

to abg ujang:
emm tak memilih pun..besa jek lah!nie masalah nak berlaki kan si dia yang memerlukan poket tebai lah..ngeh3!
to amy:
emm ramai yang dah tertipu ngn ayat nak berlaki tue..hahaha ala gimik jek lah!Eon mmg sgt besh..
to 13may:
emm ape wah wah wah..hee

Ujang_MD said...

haha meterialistik rupanya muahaha. (opsss gurau2 je)
Ala bila sebut kucing tuh lagi lah sedih.. tolong lah jgn di sebut adoi.. pening2

Ujang_MD said...

Tengok masih sebut kucing?? apa nak jadi dengan org suka kucing.. kucing haiwan yang tak ada faedah utk di bela.. baik bela benda lain.. biawak ker.. apa ker.. pemikiran anda macam makcik zainung nih.. blurrrr

dYnA said...

gataL juGe~
Good LuCk!
SapEr oWn GeTz,
alSo cAn Masuk MiNanG ZuRieNa
=)

ZueRieNa said...

haha...isk nak tender nie..selamba jek nie tender aku ek..huhuhu