MY frENZ

MY frENZ

Monday, April 9, 2007

SleePY SunDaY

Sunday is the most favourable day for me..I really wait for the day..Day that makes me feel relax,no stress, no traffic jam..heheh ari ahad sape lak nak pi keje..mabuk ape..emm malam tadi aku tido ngan nenek aku..hihihi sangat swit dapat tido sebilik ngan my grandma..tapi aku tido lajak plak sampai pukul 11 pg..MasyaAllah nenek aku dah semcam je dah..dok piki ngape lah tido lama sangat nih..emm pedulikan..aku sangat mengantuk tapi bangun lah gak nak makan,perot lapa tapi mata ngantuk sangat tak hengat punya..Mak masak bihun sup..ini lah untungnya dok ngan famili,makan dah ada, sume dah ada hahaha..mmg takleh pakai aku nie,sape kawin ngn aku mmg tak bape nak untung.ngeh3..
Perut kenyang jek terus rasa nak tido lagi,aih tak tau nape ngan arini mmg nak tido jek kejenye..Rasa mgg nie sangat meletihkan keje siang malam..sangat meletihkan,Ija boleh kata aku nie workaholic..emm tak jugak rasanya.
lagipun aku bukan ada bf boleh nak hang out cam member yang lain,lagi pulak kawan2 aku sume pun nak spend cuti dok kat umah,aku amek kesempatan arini untuk tido jek lah..huhuhu nak kuar pun rasa cam tak best jek coz mata aku mmg sangat berat..oww hari ni mmg sleepy day bagi aku.huhuhu
Ape pun aku da terbaca sesuatu kat seseorang punya page, If dreaming is the only way to be with u then i'll never open my eyes..hape aku merepek nie.Aku sangat mengantuk arini.hahaha sape2 ajak alh aku kuar..cian aku.

5 comments:

aloe said...

tido mmg sgt best!!same la wiken ni pon aku terlebih tido..sbb ditinggalkan rakan2..sume kuar n blk hometown..aku xde pneman last2 aku pon tertido sajer..huh

ZueRieNa said...

lor,ko nadiah mmg suke tido..heheh

~ mizzAmy ~ said...

~ bestnyer duk ngan family. semuanyer dah tersedia. tak yah pk byk hal sangat. jelous2..semua comment i bg jelous.. iskh3.. mmg hari nie hari jelous sedunia kot..hehehe.. :P ~

ZueRieNa said...

eh,nape u diserang virus jeles nie..ee jgn jangkit lah ngan kite..ngeh3 emm bole thn la dok ngn famili tapi kena thn tinge sket lar..wanita bernama ibu itu suka bebel.ada jek tak kena.naseb jenis tak lekat umah sgt..hahaha

~ mizzAmy ~ said...

~ hahaha.. awak, mak yg m'bebel. kiter plak ayah yg suka m'bebel. pelik kan? tapi itu lah bapak ku. hehehe.. ~