MY frENZ

MY frENZ

Thursday, April 5, 2007

HaRi MenGIdam Yg AMat SanGAt

Alooo..emm arini sume lebam and luka dah makin skit.Badan mmg rasa sengal sangat tak tau nak kate cane dah!tapi tahan jek lah,baru perasan kat bahagian belakang ada lebam yang sangat besar ang sangat sakit.huhuhu Nazir asyik kol jek tanya dah ok ke tak.Isk dia ni nak wat aku jatuh ati kat dia lah tue..eee tanak!hahaha tapi thanx sangat untuk caring dia tue.
pi keje arini boleh kata epi lah,just nak buang fobia,aku pecut moto laju2..skang fobia tu dah ilang dah.luka2 nie sangat sakit tapi ok jek nie..kak mira kata kena hati2,pempuan takleh nak jatoh selalu.BAHAYA!!jeng2..InsyaAllah pasni akan lebih berhati2 di jalan raya.Skang bila turun bukit dah siap2 tekan brek slow2..takot sangat..
Sampai jek opis,jupe ngan YO BOTAK..eee aku nyampah toi mamat gila kuasa nie.Dah lah mereng dah tu hal punch card aku semalaya lah tau.Aku tau lah nak bagi menda alah tu sume.sabar lah!sket punya hal pun nak kecoh..geram.tgk muka dia jek menaikkan kemarahan.berbulu jek aku tgk dia rasa nak lutu je pale botak dia tue.Seb baik kak Nana bekup aku,aku kamceng ngan bos aku nie.HR kata aku papehal report ngn kak Nana jek.lega aku,takdelah nak ngadap muka YO poyo tue..meluatnyer aku!nasib gak aku da opis mate sekepala,Faizal,Aidil and Eddy yang setia.Idup aku berbunga gak lah kat opis tu tak lah panas sgt.hahaha
Arini nak keje pun tak bape best!tiba2 aku terasa nak sangat2 makan Gardenia Twiggies ceklat flavor pack biru.Serius teringin sangat.Aku cite ngn Faizal and Aidil,depa janji nak cari kan.Time lunch hour Faizal cari kat 7E takde lak!dia kata dah macam penyamun dia dok pusing2 dalam 7E tue.hahaha olo cian,aku soh dia balik jek lah. Aidil lak cari sampai kat The Curve, lawak toi..Cumey nye mamat2 nie.hahaha
Kempunan lah sangat,aku nak cari lah kat area Gombak.Nak sangat2 twiggies ceklat tue.Aleh2 pusing2 balik keje takder gak.ini dah sgt mengempunankan.Terus mesej Faizal,bagitahu takde gak.Adeke dia kata kilang Gardenia dah tutup!tensen toi.tiba2..................................
"Area puchong ni ada twiggies.ada jupe tak kat gombak tue?"eh,Faizal mesej..waa ini sudah bagus.aku ape lagi soh dia belikan..eh,cumeynye dia..emm nie kalo dia kawin sure dia usaha sungguh2 if wife dia ngidam sgt2.sgt cumey dia..so besok aku akn dapat makan twiggies idaman itu.hahaha suke nyer..
TENKIU FAIZAL..=)

2 comments:

dYnA said...

siApA FaiZaL ni?
CutE TaK?

ZueRieNa said...

emm dia akunye opis mate lah..
boleh tahan lah cute dia nie..
orait lah..Suka stori macam2.lepak ngan dia tak terasa boring.aku ajar dia frenster.hahah