MY frENZ

MY frENZ

Friday, April 6, 2007

OwH MenGImbaU SaAT EpI


Ha, tgk aku dalam gambar tue..alalalalal sgt lah epi.muka gelak cam kambing..hahaha.Saje jek post gambar tue,nie gambar masa pi Kedah kat Air terjun Sri Perigi kot tak silap.emm dok kat tepi2 jek coz takleh nak mandi manda.masa tue tak bawak baju la plak nak berfoya2..
Kedah sangat banyak air terjun actually and best sangat..Tempat dia pun cantik.Tgk aku dalam gambar tu,epi kan?tempat dia mmg wat ko sangat epi..emm ni time masih bersama si dia..tgk muka aku tu semcam ada cahaya cinta.kah3!
Aih,teringat la plak..even new version of life but I still remember all the best and swit thing be with him.Dia baik sebenarnya,tak da skandal ngn mana2 pempuan cuma dia tanak paham aku jek.so break je lah mentara masih awal..I still remember,kitorang selalu lepak kat Fud Court Sogo having lunch together tak pun just nak sembang and borak after keje.He is a nice man and sangat swit bagi aku.Dulu, kalu tak jupe dia..rindu sangat2!aku suka sangat senyuman dia..tak tahu lah nape..itulah lain nyer perasaan bila kita belajar nak sayang orang,bagi aku perasaan aku kat dia sangat suci..aku tak pernah sebut I love You kat org lain, tak pernah sebut I miss You kat org lain even selepas dia aku dah tanak sebut lagi.Biar lah sebut pada yang tertentu jek..
Ingat dia yang swit bila bercakap ada jek lawak dia wat,rasa nak gelak jek bila lepak ngan dia..hahaha tapi skang sume dah jadi lain.Aku berusaha untuk jauhkan diri dari dia,lostkan diri dari org lain tapi aku tahu masih ada orang yang update cite aku kat dia.Aku tahu dia masih tahu hal aku,takleh gak nak salahkan kengkawan.Tadi lunch ngan close fren,dia ada citer yang dia ada stori kat Ex aku tue hal aku.Even aku accident aritu pun dia tahu..Kata close fren aku tue,dia dgr bite tue agak risau gak tapi dia tak watpe pun..takpelah.Aku pun dah stop dari contact dia.Dia tak sayang aku pun and tak pernah sayang aku pun sejak dulu,so aku tak payah nak harap dia akan tanya kabo sume.So far life skang enjoy even ada sapce yang kosong kat jiwa nie tanpa dia.Takpelah, aku wat sume nie pun untuk kebaikan dia.hahaha Walaupun di mata,di hati dia aku nie jahat tapi aku tak kesah,aku masih aku yang dulu.Ape pun aku harap sangat dia bahagia..
Apelah mengulang kisah silam lak..sume dah jadi sejarah aku dah letak kat muzium negara pun kesah tue.hahaha Arini best toi walaupun masih lagi mengalami kesakitan yang amat sangat akibat kecederaan which is ankle aku makin bengkak and merah nie.lelama elok la nie..
CINTA TAK MUNGKIN BERSAMA..KADANG_KADANG KENA LEPASKAN DIA GAK.IF KITA MASIH TANAK LEPASKAN DIA.MAKNANYA KITA NIE PENTINGKAN DIRI SENDIRI.
Thats why aku lostkan diri aku,one of factor aku tanak jadi batu penghalang dengan menjadi kisah silam dia and menyekat kebahagiaan dia untuk bersama orang lain..Aku dah lepaskan dia dengan sepenuh hati.Biar dia mencari bahagia dia..
emm best of luck my dear Wafi..

2 comments:

aloe said...

hiii...tinggi penyepak!?haha kidding babe jgn mara..happy sgt la tuh!

dYnA said...

c Ya!
PuTih KaKi KaKaK!
AuWw~!